Jag blir så j-la TRÖTT

På mig själv ibland.
Det är inte alltid så lätt att vara själv butiksägare. Det är inte så att jag tycker det minsta synd om mig själv, tvärtom, jag är en riktig arbetsmyra och jag VILL kämpa för att nå fram till målet.
Ärligt talat så tror jag kanske t.o.m att det kanske är bra att göra fel några gånger eller rättare sagt man MÅSTE göra fel några gånger för att veta hur man ska göra rätt. Lika roligt är det ju förstäss inte ju det tillfället man GÖR fel. Får ångest, grubblar, skulle ha gjort så, varför gjorde jag inte så................

Denna gång gäller det annonserna jag gjorde till Pralin och Nolltvå, det ingår ju att de gör själva annonsen till en när man skall annonsera, jag har aldrig känt mig nöjd med dessa annonser,
jag har aldrig fått fram det jag vill med annonsen och det är ju kanske inte så konstigt,
ingen som jobbar på tidningen med annonser har ju ens varit in i min butik,
hur ska de få fram min känsla och mitt budskap?
Därför bestämde jag mig att göra alla mina annonser själv istället.

Har ingen erfarenhet av detta, kan inte varken Photoshop eller InDesign särskillt bra.
Envis som jag är så lyckades jag få ihop en hyfsat bra annons ändå.

Nolltvå kom igår, kollade annonsen och en sten släppte, kände mig väldigt nöjd med den, den bästa annonsen jag haft tycker både jag och min sambo Martin (sedan så vet jag ju såklart inte om han säger så bara för att inte såra mig, men det hoppas jag inte).
Ännu roligare känns det ju när man vet att man gjort den själv, jag har kämpat med den och nu känns det som jag nått ett av mina mål, fått till en bra annonsgrund.

Pralin kom imorse, mamma ringde, har du öppet till 18.00 på lördagar??
Va? 11-18 på lördagar, jag?
NEEJ, där kom det, stenen kom blixsnabbt tillbaka, f-n, grubbla, varför, skulle ha bett någon annan tittat igenom den INNAN jag skickade iväg den.
Varför är jag SJÄLV med allt, inte lika roligt längre............
Jag kan inte släppa det, jag vet att det är en småsak, men VARFÖR, varför måste det bli dåligt först en gång för att sedan (förhoppningsvis) bli bra?
Var jag inte värd att det skulle bli bra på en gång? hur kunde jag skriva fel?
Det är ju jag själv som har gjort den, har jag öppet till 18 på lördagar? NEJ och inte tänkte jag börja ha det heller, inte vad jag vet iallafall.
Självklart kommer jag fortsätta göra annonserna själ men jag ska nog be min kära mor titta igenom den INNAN jag skickar iväg den nästa gång.


VÅRA ÖPPETTIDER

image88

Righteous

Nya härliga plagg 100% ekologisk, rättvisemärkt bomull
image85
image86
image87
Klänning 1100kr
Kofta/jacka 1100kr
Top 499kr

Alla plaggen hittar du hos Selected style
www.selectedstyle.com

TÄVLING

Här kan du tävla om ett par Plaztic skor från Selected style


http://plastiquefashion.blogg.se/1206481146_tvling.html

ÄNTLIGEN!

Först jobba, några få men väldigt trevliga kunder idag, sedan påskmiddag med familjen hemma hos oss, mysigt och väldigt, väldigt gott. Framförallt avslutningen, varm hjortronsylt med glass mums. Sedan ÄNTLIGEN, efter många försök så lyckades jag själv, ok inte helt själv men med lillbrorsan och hans pojkväns hjälp lägga till och ta bort några märken i menyn på webbshopen, som jag har kämpat för att fixa det och nu fixade jag det sjäälv, helt underbart. Kommer somna skönt inatt, nu när jag kan släpa det och inte behöver hjälp av någon annan, ok jag fattede ju iofs. inte riktigt hur vi gjorde, eller jag fattade det mesta utom det viktigaste, tror jag. Det var en massa siffror där som ingen av oss förstod oss på mer än att dessa var väldigt viktiga, skrev man en siffra så försvann halva menyn, skrev man en annan så försvann hela menyn, men sedan efter några försök fick vi till det, Rätt? vet inte. Hoppas det.
Snart är det god natt.
Ska åka till Siljansnäs och hälsa på farmor imorgon, mysigt. Ut på isen och pimla ska vi också, hoppas på en av de stora laxarna som nu simmar fritt i siljan.

GOD NATT

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!

Idag har vi öppet 11-15


MINIMARKET

image80image81image82image83

SNEAKY FOX!


image79
Sneaky Fox
Pantyhouse Back Stitch Black.
229kr hos Selected style, www.selectedstyle.com

GLAD PÅSK!

image77

28 Street

image72
image73
image75
image76

CHEAP MONDAY

Idag kom första leveransen från Cheap Monday
Bilder kommer

SÖNDAG!

Idag är det Söndag, härligt väder ute. Var och jobbade i butiken till kl. nio igår kväll. Härlig lördag.
Nu är iallafall, äntligen alla bilder tagna och det blir nog rätt bra.
Så idag eller ikväll rättare sagt, äntligen, bara EN vecka sent kommer massa härliga vårplagg läggas upp i webbshopen.
Vi vill också stolt presentera ett nytt märke, 28Street. Mer info och bilder kommer senare. Plaggen kommer till butiken i veckan men kommer redan ikväll gå att tjuvkika på i webbshopen.

Det är några saker jag måste få till med webbshopen innan jag kan känna mig nöjd. Varför känner man ingen som kan visa mig hur man gör? Säkerligen är det inte så kompliserade saker men jag är helt borta på detta området, när jag loggar in på sidan så fattar jag ingenting. Hoppas det kommer någon räddare i nöden som kan hjälpa mig med det sista.

Ha en härlig vårdag.

INTE I MIN VILDASTE FANTASI............

Kunde jag tänka mig att det var så otroligt mycket jobb med en egen liten butik. De sista veckorna har varit helt hysteriska. Jobb från alla håll och kanter. Inköp, möten, budget, planering inför den nya butiken, vilka märken? städning, paket skick, fotogarfering till webbshop som jag dessutom har fotat om fyra gånger innan jag kände att jag fick till det. De bilder som jag ska ha är fotade på min snygga 80-tals skyltdocka med afrofrilla. Snygging. Hoppas hinna få in dem imorgon.
Min sambo har slitit hårt denna veckan han med, ibland kör jag kanske lite FÖR mycket med honom men det blir ju liksom så när han är den som är mig närmast. Hoppas jag, någon gång när allt lugnat ner sig kan komma på en fin, fin överaskning till honom, helst i form av en resa. Hi, hi, för bådas del.
Sedan så har man ju ett hem att ta hand om också, det har vi verkligen kommit på efterkälken med den sista tiden.
MArtin har åkt ner till Örebro på tävling idag. Alla vänner från Malmö skulle dit så självklart skulle han åka dit. Hoppas det går bra för honom, det blir kanske lite tufft för honom när nästan alla de bästa åkarna från Sverige är där men man vet ju alldrig. Håller tummarna iallafall. Rolig får han då garanterat, kanske lite för roligt också. Det behöver han efter att ha jobbat stenhårt sedan han flyttade med mig till Borlänge.

Nu ska jag gå och hänga tvätt och städa undan lite, måttligt roligt. Min lillebror och hans pojkvän kommer hit imorgon så jag måste röja undan lite plats till dem också. Hoppas jag kan få lite hjälp med webbshopen, är inte helt nöjd ännu. Men det är väl så, man hittar väl fel hela tiden. Bara de nya bilderna kommer upp, det är iallafall prioritering nr. 1 för tillfället. Bilderna gör ju hela utseendet och känslan. Nu är det hej kom å hjälp mig på bild fronten, det BLIR bättre jag lovar.

RSS 2.0