PLAZTIC!

image84

Plaztic 99kr, www.selectedstyle.com



Dessa grymma skor sprang jag på på Bomullsbörsen.
Eftersom jag gått i stövlar hela dagen och killarna som sålde in skorna satt mitt i maten när jag flög på dem hade jag inge vidare lust att ta av mig stövlarna och prova dem, körde på en rejäl chansning. Är de sköna? går de ihuvudtaget att ha på sig? Den ena av killarna hade provat dem i stl. 41 och övertyga mig om att de var sköna, helt ärligt en kille i rosa plastskor? Jag var inte svårövertalad, men sedan så var det att välja färg också, fick bli "nästan" alla färger de hade, kunde helt enkelt inte välja. De var ju så fina ihop. Oj, en del plastskor blev det och jag kan garantera att dessa är RIKTIGT sköna, sitter hur fint som helst på foten också, är så nöjd med mitt lilla inpulsköp. Jag bara måste behålla en av varje färg själv. Kommer att bo i dem i sommar
Gick förbi deras monter på lördagen igen och vilken tur jag hade att jag köpte på mig alla färger redan på torsdagen, på lördagen var två av färgerna redan slutsålda



Nu är det natti, natti

INKÖP, snart, snart KLART!

image65

Snygging!

image64

Denna bild är som ni ser helt orörd. Jobbigt med alla skuggor som måste fixas till i Photoshop.
Är det någon som har något tips på hur man kan få till bra bilder, utan skuggor med en Canon eos 400d kamera?
Hur ska man belysa bakgrunden, vore underbart att inte få med alla skuggor, lite mindre jobb med bilderna då.


SNART, SNART

Snart är de sista AW 08 beställningarna färdiga.
Mycket jobb är det men det är ju SÅÅ roligt. Vilken tur man har som har en helt egen butik.
På onsdag/torsdag kommer det upp en MASSA fina nya plagg på webbshopen. Rules by Mary, Modström, Mbym, Velour, 2707 mm. Plaggen hänger redan i butiken men det är ju liksom lite jobb med att fixa till bilderna också.
Denna vår har min gulliga vän Pernilla ställt upp som modell. Bilderna blir super. Roligt med en livs levande människa istället för en stel skyltdocka.

Kram å gonatt

En sak till

Var och träffade de gulliga säljarna på Cheap Monday idag innan hemresan.
Bestämde mig för att ta in det till butiken, ett bra märke med justa priser. Precis vad Selected style behöver. Kommer ta in ganska så brett från deras kollektion, jeans, jackor, klänningar, t-shirts, linnen.......... Dock inte herrkläder, tyvär...
Så till hösten kan du shoppa loss på Cheap monday hos Selected style som då kommer att ligga inne i Bragegallerian.
Ska jobba hela veckan med inköp, hoppas få det klart till helgen så jag kan berätta lite för er vad ni har att se fram emot.
Underlig men nu har jag varit så inne på höstens inköp att jag helt glömt att det faktigst är en hel del underbara vårplagg på väg in till butiken, vissa har redan kommitimage62
Underbar klänning och underbar väska från Camilla Norrback

Hemma igen!!

En väldigt, väldigt trött Jenny har precis kommit innanför den "magiska dörren" till vårat hem. Skönt att äntligen få slänga sig på sin egen soffa i precis hur slappa kläder som helst.
Har blivit dyng förkyld så det blir inte mycket jobb gjort ikväll, det får vänta. Orkar knappt med att läsa mailen ens och det händer inte ofta. Så ni som gjort nätbeställningar de senaste dagarna kommer kanske få vänta någon dag extra på leveransen men jag ska göra allt vad jag kan för att fixa det imorgon.

Nu blire mat och sedan raka vägen ner i sängen.
Go natt

NUMPH

Ett av de nya märkerna till hösten är Numph kolla in på www.numph.dk.

image58image60
Jag kollar in Numphs kollektion som var väldigt fin.

GALLERY KÖPENHAMN

image56

Jag med massa intressant bakgrunden

GALLERY KÖPENHAMN

image55

Martin tyckte nog att fikat var bäst på hela mässan, nej han hade grymt tålamod med mig som ville se ALLT

SNYGGASTE BYXAN EWER!!!

Har hittat den snyggaste, skönaste, tuffaste byxan i alla kategorier. Såklart provade jag den för att se hur den satt på, är man villig att betala 1495kr för en byxa? Svaret är JA, JA, JA. Ska du köpa EN byxa i höst så skulle jag varmt rekommendera den. Materialet var helt underbart, jag blev kär och ville inte ta av mig den. Men mötet tog slut och nu ses jag och byxan inte förräns till hösten, snyft. Kommer förmodligen bo i dem då.
Byxan komer från Carin Westers höst collection and i love it. Du kommer hitta den både i grått och Svart hos Selected style i höst.

Imorgon blir det mitt sista möte för denna gången. Ska försöka hinna med en sväng förbi Japan shop och handla på mig lite japanska matvaror, grönt tepulver, vasabi pulver, gari, Noriblad sedan hoppas jag att de har den grymt goda yakisoba såsen. Finns ju liksom inte att köpa i Borlänge.

Veckan som kommer blir det jobb, jobb, jobb. Har högvis med pappers jobb att göra klart denna vecka.

VILL HA VILL HA VILL HA!!!

image53

Denna helt underbara jacka från Ida Sjöstedt skulle jag inte ha någonting emot att värma mig med. Detta är höstens modell, vårens modell är tunnare, finare knappar och gärna svart. I like.

STOCKHOLM

Äntligen har jag några timmar över, bara för mig själv, ska snart gå och tappa upp ett härligt bad. Det behövs kan jag lova.
Har varit nere i Stockholm sedan i Torsdags för att planera inköpen till hösten. Butiken kommer ändras en HEL del till hösten, ny lokal, nya märken, en hel del spännande har jag träffat, fotat MASSOR så nästa vecka kommer bli minst lika tuff då jag ska gå igenom allt och se hur de olika märkerna går ihop, vilka passar in hos Selected style? Det jag själv känner med butiken för tillfället är att den är för lika, liknande märken och liknande modeller, inte mycket som sticker ut. Det jag vet kommer att hända, vet inte hur jag ska få ihop det på ett lagomt just sätt men det kommer bli mer som små avdelningar i butiken. Ni behöver inte vara oroliga, det kommer bara bli till det bättre, till det mycke bättre, kanske det bästa som går. Har mer eller mindre sprungit mellan alla mötena här nere bara för att hitta just de där guldkornen, inte hunnit äta, inte hunnit sova, inte hunnit tänka på något annat, ganska så skönt iofs.
Några nya märken jag kan avslöja är Diana Orving, Numph och Carin Wester. Sedan så har jag några justa vardags märken på g också, eller vardags? inte tråkiga, tvärtom, lite tuffare märken för den lite yngre målgruppen, som håller en lägre pris klass så att de yngre som oftast inte har så mycket pengar till kläder ska ha möjligheten att köpa roliga, snygga, grymma kläder i Borlänge
Självklart kommer även det vara märken som inte finns överallt utan endast hos mig i Borlänge/Dalarna

Gulliga mamma och gulliga Pernilla har jobbat åt mig i butiken. Är ju en väldigt lugn period nu så det har gått bra för dem.
Har ont i hela kroppen, jag är inte van att gå så här mycket nu för tiden och absolut inte i den takt det har gått. Sedan jag flyttade till Borlänge har jag fått så otroligt dålig kondis, blir trött på en gång, nu vet jag vad det beror på. Har aldrig varit någon motions männinska medvetet men när man bor i en storstad blir man liksom ofrivilligt en motions männinska, har säkert gått flera mil under dessa dagar. säkert mer än vad jag går på en hel månad hemma i Borlänge.

Nu blire BAD.

Ha det bra allihopa
KRAMAR

Köpenhamn

I Fredags åkte jag och min sambo ner till Malmö för att på Lördagen åka över till Köpenhamns mässorna. Det var så otroligt mycket fint att titta på och en sak vet jag iallafall, ihöst ska jag vara där alla dagarna, eller iallafall två heldagar.
Trots stressen och att jag inte hann se en bråkdel av allt jag ville hinna med
hittade vi en hel del intresanta märken inför hösten.
Butiken Selected style kommer ha stänkt hela Juli för att sedan i Augusti öppna upp i ny lokal.
Inne i Bragegallerian kommer vi ligga from. Aug. Kommer hända en hel del i och med flytten. Längtar redan till hösten. Men ok, ska bli skönt med lite vår och sommar innan.
Nej nu är det god natt för mig.
Åker till Stockholm imorgon för ännu fler möten och inköp. Har full späckade scheman Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Ska försöka hinna med lite nöjen också, inte bara jobb. Även fast det såklart känns som ett stort nöje det med.
Har ju tidigare bott i Stockholm 5 år så det är en hel del man vill hinna med.
Det blir nog tyst här på bloggen några dagar till, har varit dåligt bloggande för mig men bara inköpen och allt är klart så ska jag uppdatera en hel del om vad som har hänt och vad som kommer att hända

Kram Å god natt

RSS 2.0