www.selectedstyle.com

image34

NYTT I BUTIKEN

Lite nya produkter har jag lyckats fått upp på webbshopen iallafall, och tro mig det kommer bli bättre och bättre, jobbar hårt för att försöka få den hyfsat färdig till jul. Sedan kommer hela sidan bli ännu bättre, bilderna kommer att fotas med samma modell, beskrivningarna på plaggen kommer bli mer liknande så att sidan blir mer enhetlig.

KRAM SÅ LÄNGE

HJÄLP!!

Varför är jag så otroligt kass när det handlar om datorer och allt som har med data att göra? Överst på min önskelista står det en snäll, trevlig liten filur som mer än gärna kommer och hjälper mig med allt som har med min hemsida, webbshop, blogg mm att göra. DET TAR JU EVIGHETER ATT LÄRA SIG NÄR MAN INTE KAN UTAN MÅSTE PROVA SIG FRAM. Har kämpat med bilderna och texten på webbshopen i evigheter nu men jag får liksom inte till det även fast den  är betydligt mycket bättre nu än vad den var i början.
Så om du eller om någon du känner pluggar till webbdesigner mm, mm?? och är ute etfer en bra praktikplats så finns den här för dig. BYGG UPP MIN WEBBSIDA UNDER DIN PRAKTIK OCH GÖR MIG LYCKLIG!

RSS 2.0