STOCKHOLM

Äntligen har jag några timmar över, bara för mig själv, ska snart gå och tappa upp ett härligt bad. Det behövs kan jag lova.
Har varit nere i Stockholm sedan i Torsdags för att planera inköpen till hösten. Butiken kommer ändras en HEL del till hösten, ny lokal, nya märken, en hel del spännande har jag träffat, fotat MASSOR så nästa vecka kommer bli minst lika tuff då jag ska gå igenom allt och se hur de olika märkerna går ihop, vilka passar in hos Selected style? Det jag själv känner med butiken för tillfället är att den är för lika, liknande märken och liknande modeller, inte mycket som sticker ut. Det jag vet kommer att hända, vet inte hur jag ska få ihop det på ett lagomt just sätt men det kommer bli mer som små avdelningar i butiken. Ni behöver inte vara oroliga, det kommer bara bli till det bättre, till det mycke bättre, kanske det bästa som går. Har mer eller mindre sprungit mellan alla mötena här nere bara för att hitta just de där guldkornen, inte hunnit äta, inte hunnit sova, inte hunnit tänka på något annat, ganska så skönt iofs.
Några nya märken jag kan avslöja är Diana Orving, Numph och Carin Wester. Sedan så har jag några justa vardags märken på g också, eller vardags? inte tråkiga, tvärtom, lite tuffare märken för den lite yngre målgruppen, som håller en lägre pris klass så att de yngre som oftast inte har så mycket pengar till kläder ska ha möjligheten att köpa roliga, snygga, grymma kläder i Borlänge
Självklart kommer även det vara märken som inte finns överallt utan endast hos mig i Borlänge/Dalarna

Gulliga mamma och gulliga Pernilla har jobbat åt mig i butiken. Är ju en väldigt lugn period nu så det har gått bra för dem.
Har ont i hela kroppen, jag är inte van att gå så här mycket nu för tiden och absolut inte i den takt det har gått. Sedan jag flyttade till Borlänge har jag fått så otroligt dålig kondis, blir trött på en gång, nu vet jag vad det beror på. Har aldrig varit någon motions männinska medvetet men när man bor i en storstad blir man liksom ofrivilligt en motions männinska, har säkert gått flera mil under dessa dagar. säkert mer än vad jag går på en hel månad hemma i Borlänge.

Nu blire BAD.

Ha det bra allihopa
KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Lolita Loco

Åååhh! Jag tappade bort dig men nu har jag hittat hit igen! =) =) =)

Kramar!

2008-02-17 @ 08:07:52
URL: http://vintagemaniacbloggen.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0