EKOLÅDAN, NÅGOT FÖR BORLÄNGE?????

Jag känner otrolig frustration och avsaknad utav ekologiska frukter och grönsaker här i Borlänge.
I de stora matvarubutikerna ligger det en undanjömd påse med fyra citroner, varav två täcks av ett vit/grönt ludd. en bit längre bort finns det apelsiner, lika där.
DET ÄR JU CITRUS säsong för t-san och ändå är det nästintill helt omöjligt att få tag i justa, goda, obesprutade apelsiner, citroner, blodapelsiner mm, mm.
Mitt jobb på Rosendals trädgård i Stockholm skämde bort mig rejält på ekologisk frukt då vi alltid hade en stor korg med färsk, ekologisk frukt till personalen.
Nu för tiden äter jag själv nästan aldrig frukt, önska att jag kunde frossa i färska frukter varje dag men jag känner att jag heldre är utan frukt än att få i mig alla dessa gifter som frukten besprutas med, och inte bara det. Har du blivit bortskämd med smaken på ett ekologiskt äpple vill du aldrig sätta tänderna i de blanka, nästan lite feta äpplena som säljs i vanliga butiker.

Så nu till saken!!!!
Jag har kontaktat Sveriges största grossit vad det gäller ekologiskt, biodynamiskt livsmedel, framförallt frukt, grönsaker men även en del andra basvaror.
Min tanke är nu att försöka få igång lite av en "Eko" låda här i Borlänge, gillar konceptet starkt.
En dag i veckan tänkte jag ta emot beställningar utifrån ett blad utav leverantören om vad som finns på lager, vad som är i säsong osv. Sedan ett par dagar efter (tex. Beställning sker på Tisdagar och utlämmning sker på Torsdagar) kommer kunden till butiken och hämtar sin låda med härliga färska frukter, grönsaker .......
Ni som läser detta och tycker det verkar intressant anmäl gärna intresse till min mail info@selectedstyle.com.
Då kommer ni få information om hur allt kommer att gå till, priser mm.
Sköt om er så länge
KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0